Trafikinformation

Afviklingen af DM i landevejscykling 17. - 20. juni i Give medfører en række vejlukninger i både Give og andre steder i Vejle Kommune. Her på siden kan du se, hvilke veje der er lukket og hvornår.

Store dele af Give vil være lukket for trafik under DM-ugen. Særligt torsdag den 17. og søndag den 20. juni vil byen være lukket for trafik, men alle fire dage vil Give-området være påvirket af DM i landevejscykling. 

Flest er påvirket af vejlukning torsdag

Torsdag den 17. juni vil områder uden for Give også være lukket i en periode. Det sker i forbindelse med afviklingen af DM i enkeltstart, som bliver kørt på en lukket rute, og rytterne sendes afsted enkeltvis, og derfor vil perioden for vejlukning også være i en længere periode.   

Fire dage - fire forskellige vejlukninger

Der er stor forskel på, hvor og hvor længe der er lukket fra den 17. - 20. juni. Derfor er trafikinformationerne fordelt på de forskellige dage, og du skal klikke på dagene for at se specifik information. På de konkrete dage er der information om periode for vejlukning og et oversigtskort. 

Særligt påvirkede områder:

 • Klik på bjælken og få et overblik over vejlukninger den 17.- 20. juni til DM i Give

 • Vejlukning - det hurtige overblik

  Torsdag 17. juni - vejlukning kl. 8.30 - 16.30

  Særligt påvirkede områder: Give, Thyregod, Givskud og området der er omkranset af ruten

  Torsdag er der enkeltstart, og de bliver kørt på lukkede ruter. Derfor er det også denne dag flest er påvirket af vejlukning. Give er lukket det meste af dagen, men der er stor forskel på, hvor og hvornår området udenfor Give er lukket, da ruterne varierer fra 13,5 km til 47,8 km. Hvis du bor i det lukkede område udenfor Give, som er omkranset af ruten, har du dog mulighed for i begrænset omfang at komme ud og ind via sluser udvalgte steder. 

  Se flere detaljer om vejlukning torsdag 17. juni her

   

  Fredag 18. juni - vejlukning kl. 8.30 - 16.30

  Særligt påvirkede områder: Give

  Fredag skal para-DM afvikles, og det betyder, at det kun er området i og omkring den 2,1 km lange rute i Give by, der er vejlukning. 

  Se flere detaljer om vejlukning fredag 18. juni her

   

  Lørdag 19. juni - vejlukning kl. 13.45 - 17.00

  Særligt påvirkede områder: Give, Uhrhøj

  Lørdag eftermiddag skal U-19 Herrer køre linjeløb. Eneste område med vejlukning er Give. På resten af ruten vil politi og race officials stoppe trafikken kortvarig i takt med løbet bevæger sig rundt på ruten.

  Se flere detaljer om vejlukning lørdag 19. juni her

   

  Søndag 20. juni - vejlukning kl. 11.15 - 18.00

  Særligt påvirkede områder: Give, Tørskind, Egtved, Uhrhøj

  Søndag er der linjeløb på forskellige ruter. Give by vil være lukket i hele perioden fra kl. 11.15 - 18.00, og derudover vil området med rundstrækningen ved Tørskind og Egtved være lukket i en kortere periode i forbindelse med herrernes linjeløb. Derudover vil politi og race officials stoppe trafikken kortvarig i takt med løbet bevæger sig rundt på ruten hele dagen.

  Se flere detaljer om vejlukning søndag 20. juni her

Vejlukning: Detaljeret information 

Påvirkede busruter

DM i landevejscykling i Give den 17. – 20. juni kommer til at betyde, at en række busruter er indstillet i en længere periode. Det betyder i praksis, at busserne godt kan køre inden 8.30, men at det desværre ikke er muligt at åbne for buskørsel igen før efter kl. 16.30. 

De berørte ruter er:

Torsdag: ruter som er indstillet i tidsrummet 09.00 – 16.30.

Ruter: 119, 212, 214, 219, 340, 342, 344, 346, 348, 349

 

Fredag: omkørsel for 119, 212, 214, i tidsrummet 08.30 – 16.30.

 

Lørdag/søndag: rute som er indstillet i tidsrummet 11.00 – 18.00.

Rute: 119

 

Se mere på https://sydtrafik.dk/koreplaner-trafikinfo/korsel-til-arrangementer/?faq=4 , eller kontakt Sydtrafiks kundecenter på 70104410 for yderlig spørgsmål.

Parkeringsforbud i Give og Givskud fra onsdag den 16. juni

Allerede fra onsdag 16. juni vil der være parkeringsforbud i Give forud for DM i enkeltstart torsdag, og frem til den 20. juni vil der være parkeringsforbud forskellige steder i både Give og Givskud.

Parkering 

Der er parkeringsmulighed på Skovbakken 34, 7323 Give, ved Give Camping, ca. 500 meter fra MÅL alle dage.

Det er også muligt at parkere på en byggegrund på hjørnet af Ringgivevej og Kjærsgårdsvej i Give.

 

Trafikinformationer i god tid

Give Cykelklub og Vejle Kommune vil hurtigst mulig offentliggøre oversigten over vejlukning, så borgere og virksomheder i Give-området kan tage forbehold for de gener vejlukningerne vil medføre.

Alle borgere og virksomheder som har adresse i områder med vejlukninger i forbindelse med DM i Give vil modtage et brev i e-Boks, hvor de nærmere informationer om vejlukning er beskrevet, så det er muligt at planlægge sig ud af de gener vejlukningen kan medføre. 

Derudover vil denne side altid have de seneste opdateringer på vejlukningen, og derfor opfordrer vi til at holde sig orienteret her.

Opmærksomhedspunkt til private arrangementer 17. til 20. juni

De nærmere detaljer om vejlukninger vil Vejle Kommune informere om i god tid forud for DM i Give. Men overvejer man at holde et privat arrangement fra den 17. - 20. juni, så skal man være opmærksom på de udfordringer, løbet kan give i forhold til vejlukninger og parkeringsmuligheder for gæster til arrangementer i denne periode. 

Testcenter for COVID-19 flyttes fra Huset

Pga. DM i landevejscykling flyttes testcenter for COVID-19 fra Huset til Bæksgårdsvej 3, 7323 Give. Testcenteret har åben på følgende tidspunkter i forbindelse med DM i landevejscykling: 

 • Onsdag 16. juni kl. 14 - 20
 • Torsdag 17. juni kl. 14 - 20
 • Fredag 18. juni kl. 10 - 20
 • Lørdag 19. juni kl. 10 - 20
 • Søndag 20. juni kl. 10 - 20

Mobil Borgerservice rykkes til den 14. juni

Mobil Borgerservice i Give den 17. juni bliver flyttet pga. vejlukninger i byen. Ny dato for Mobil Borgerservice er den 14. juni kl. 9-12. 

Ændrede åbningstider på genbrugspladsen i Give

Har du planer om at besøge genbrugspladsen i Give lørdag den 19. eller søndag den 20. juni, så vær opmærksom på ændrede åbningstider.

Deltagerne i DM i landevejscykling lægger nemlig vejen genbrugspladsen, og derfor er åbningstiderne:

Lørdag 19. juni: 8.00 – 13.00

Søndag 20. juni: 8.00 – 10.30

 • Find svar på dine spørgsmål her

 • Hvor finder jeg ud af, om min vej er lukket og hvornår?

  Der er vejlukningskort for hver dag, da det er forskelligt, hvornår og hvor der er lukket. På vejlukningssiderne på dmigive.dk/trafikinfo kan du se tidspunktet for vejlukning, og ved at klikke på kortet kan du zoome ind og se, hvilke veje i netop dit område, der er lukket.  

 • Kortet er for stort til, at jeg kan se om min vej er lukket. Hvad gør jeg?

  Du skal trykke på kortet, så det åbner i et nyt vindue. Her kan du zoome ind, så du kan se selv de mindste veje ret tydeligt.  

 • Kan jeg være sikker på, at tiderne for vejlukning holder?

  Ja, det kan du. Der er i tiderne for vejlukning taget højde for, at der kan forekomme små forskydninger. Det er din sikkerhed for, at du kan regne med vejlukningstiderne.

 • Jeg bor i Give centrum, og bruger bilen på job udenfor byen hver dag. Hvad gør jeg?

  Det kommer an på, hvornår du skal på arbejde, da der er stor forskel på, hvornår der er lukket. Men hvis der er lukket, når du skal afsted, kan du med fordel parkere udenfor det lukkede område, og gå hen til bilen. Det er nemlig ikke af sikkerhedsmæssige årsager muligt at komme ud, når først der er lukket.

 • Kan jeg ikke komme ud, når først vejene er lukket?

  Nej, når vejene er lukket, kan du ikke køre ind eller ud via de lukkede veje. Dog er der nogle sluser forskellige steder på ruterne, som kan benyttes til særlige ærinder, hvis det er nødvendigt. Det gælder primært for hjemmeplejen og lignende. Borgere skal vise ID for at benytte sluserne for at dokumentere, at de bor i det lukkede område.

 • På vejlukningskortet er der sluser. Kan de frit benyttes?

  Sluserne kan kun benyttes til særlige ærinder, hvis det er nødvendigt. Det gælder primært for hjemmeplejen og lignende. Borgere skal vise ID for at benytte sluserne for at dokumentere, at de bor i det lukkede område.

 • Kører busserne normalt under DM?

  Nej, den kollektive trafik er også påvirket af vejlukninger.

  Derfor er det vigtigt, at du holder opdateret på www.sydtrafik.dk/trafikinfo.

 • Min kæreste har snart termin, kan vi være sikker på at komme ud af området med vejlukning, hvis hun skal føde?

  Ja, det kan i. ”Blå blink” ophæver enhver vejlukning. Derudover har vi oprettet en akut-telefon, som er tilgængelig under DM i Give. Akut-telefonen kan I ringe til, hvis I skal afsted, og så finder vi sammen en løsning.  

 • Hvad gør jeg, hvis der opstår en akut situation under DM?

  ”Blå blink” ophæver enhver vejlukning, og derfor skal du fortsat kontakte 112, hvis du får brug for akut hjælp. Politi, brand og redning kan altid komme frem med hjælp.

  Opstår der en anden situation, hvor du får brug for at komme ud mellem den 17. – 20. juni, kan du kontakte vores akutte trafiktelefon, som sidder klar til at hjælpe dig.

 • Jeg har kigget på kortet, men har fortsat spørgsmål til vejlukning?

  Informationer om tidspunkter og vejlukninger alle fire dage ligger på dmigive.dk/trafikinfo. Har du fortsat spørgsmål kan du frem til og med den 18. juni kontakte Vej & Park på hverdage mellem kl 8.00 – 16.00 på telefon 76 81 23 27.

Trafiktelefon

Har du spørgsmål til lukningen af veje og gader, er du velkommen til at kontakte Anlæg & Infrastruktur på 76 81 23 27 på hverdage mellem kl. 9-14. Du kan også sende en mail på anlaeginfrastruktur@vejle.dk.

Akut-telefon

Opstår der en akutsituation mens DM i Give afvikles kan du fra 17. - 20. juni benytte akut-telefonen på 114.