Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke det svar du har brug for, så kontakt os.

 • Ofte stillede spørgsmål om DM i Give

 • Hvornår starter feltet de forskellige løbsdage?

  Under fanen DM-program er der starttider for de forskellige klasser. 

  Se DM-program her 

 • Kan jeg blive frivillig til DM i Give?

  Du kan sagtens blive frivillig til DM i Give. Der er mange forskellige opgaver der skal løses, og du har selv mulighed for at være med til at bestemme, hvilke opgaver du ønsker at hjælpe med, og hvornår det skal være i DM-ugen. 

  Læs mere om frivillig i Give her

 • Kan min virksomhed blive en del af DM?

  Ja, det kan den. Der er forskellige muligheder for at blive en del af DM i Landevejscykling som virksomhed. Det kan både være i form af sponsorater eller køb af VIP-billetter.  Har du andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os med din ide. 

 • Bliver Give lukket for trafik i forbindelse med DM?

  Flere veje vil blive lukket i forbindelse med DM, og i store perioder vil det meste af Give være lukket ned. Informationer til alle borgere i Give bliver sendt ud i god tid, så der er mulighed for at finde en løsning. 

  Trafikinformationer bliver opdateret løbende her på siden

 • Er det sikkert for mig at deltage i DM som tilskuer i forhold til corona?

  Ja, det er det. Vi overholder alle de anbefalinger og restriktioner som myndighederne udsender. Skulle der kommer ændringer i forhold til den nuværende coronaplan, så tilpasser vi vores setup, så vi hele tiden opfylder gældende krav. Det er din sikkerhed for at deltage i DM i landevejscykling i Give.

  Vi opfordre samtidig alle deltagere til at vise hensyn og følge de retningslinjer der er gældende for arrangementet. 

 • Er der risiko for at DM bliver aflyst i 2021?

  Intet er sikkert i en coronatid, men DM i landevejscykling er i kategorien professionel sport, og derfor forventer vi, at den sportslige afvikling er sikret. Men der kan godt komme begrænsninger på antal tilskuer til løbene. 

 • Hvem er arrangør af DM i landevejscykling?

  Give Cykelklub er arrangør, og står for eventen i samarbejder med DCU og Vejle Kommune.  

 • Er der aktiviteter i målområdet?

  I det omgang det er muligt vil der være aktiviteter i Give i DM-ugen. I hele ugen kommer Tour-bussen bl.a. forbi, og lørdag er der cykelbane for de mindste.  Programmet bliver løbende tilpasset og udviklet, så kig forbi Give til DM. 

 • Er der storskærm i målområdet? Ja, det er der. Så folk der kommer ind til Give for at opleve DM på tætteste hold vil kunne følge med i løbet på storskærm.